Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Den politiska medborgarpanelen

I Landstinget Västernorrland finns en politisk medborgarpanel som består av en ledamot från varje parti i landstingsfullmäktige och ytterligare en ledamot från det största partiet, totalt nio ledamöter.

Den politiska Medborgarpanelen har till särskilt uppdrag att bevaka medborgarnas behov av och synpunkter på landstingets tjänster. Medborgarpanelen samverkar med landstingets samrådsgrupper Hälsosam-Y och Länspensionärsrådet.

Den politska Medborgarpanelen ska också vara pådrivare i det långsiktiga förändringsarbetet genom att utveckla former för att fånga upp medborgarnas behov och föra in dem i den politiska processen.

Politisk organisation - förtroendemannaregister 

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Antonia Bergström, samordnare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-11-07 14:38