Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Frågor och svar om framtidens hälso- och sjukvård

Här samlar vi svaren på några av de vanligaste frågorna, en FAQ, med koppling till målbilden för utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård i Västernorrland.

Regionfullmäktige beslutade den 23 november om en målbild för utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård i Västernorrland.

Målbilden är det första av flera beslut som planeras kring hälso- och sjukvårdens utveckling i landstinget. I nästa steg är avsikten att hälso- och sjukvårdsnämnden ska fastställa en samlad plan för de konkreta åtgärder som behöver genomföras för att målbildens intentioner ska infrias och för att en ekonomi i balans ska uppnås.

Avsikten är att teckna en mer konkret bild av det framtida utbudet av sjukvård i landstingets tre sjukhus.

På den här sidan samlar vi svaren på de vanligaste frågorna i en FAQ om utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård i Västernorrland.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-11-24 10:17