Ålsta folkhögskola i Fränsta

I mitten av Sverige mellan Sundsvall och Östersund ligger Fränsta. Fränsta är ett litet samhälle som omges av en storslagen natur och ett rikt djurliv. Storstadens tempo är långt borta och här får du en harmonisk och stressfri studiemiljö.

Fränsta - ett litet samhälle med det mesta

Fränsta påminner om en miniatyrstad. Här hittar du exempelvis sportaffär, blomsterbutik och järnhandel. För alla körkortsaspiranter finns körskola och är du intresserad av sevärdheter finner du Sveriges längsta träbro i närheten av Fränsta. Därutöver finns sportaktiviteter, frisörer, matvarubutiker och en krog etablerad på orten. Nära skolan, mitt i Fränsta ligger simhallen där man förutom att simma och basta kan träna på gym eller gå på olika pass, till exempel boxercise.

I närheten finns även Hussborgs golfbana, Getbergets slalombacke och Bodaborgs äventyrshus. Sammanfattningsvis är det ett samhälle med mycket på liten yta.

Kontakta oss

Ålsta folkhögskola Fränsta

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Växel: 0691-66 14 00

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-10-04 11:00