Hola kurs & konferens

Välkommen till Hola Kurs & Konferens!

Hos oss hittar du allt som skall finnas på en riktig konferens. Bekvämt boende med enkel hotellstandard, god mat, bra service och funktionella konferenslokaler.

Hola bjuder dessutom på vacker och inspirerande miljö. Anläggningen ligger bara ett stenkast från Ångermanälvens strand. Djupt i de mytomspunna ångermanländska skogarna med både älven och bergen inpå knutarna, ligger Hola Konferens med anor från slutet av 1800-talet. Här konfererar du bekvämt och effektivt i en fascinerande historisk miljö. Historiens vingslag gör sig ständigt påminda, med fornlämningar, sagor och sägner, medeltida borgar och häxbränning.

Det Ångermanländska kulturarvet kommer sannerligen inte att lämna dig oberörd. Hit tar du dig enkelt med tåg och buss och Hola ligger dessutom bara ca 5 min från Kramfors/Sollefteå flygplats. På Hola Konferens kan vi på grund av våra Folkhögskoleutbildningar erbjuda ett alldeles unikt utbud av aktiviteter.

Många av våra upplevelser bjuder in till en resa i tiden. Njut en medeltida middag vid facklornas sken och gycklarnas dans eller följ med oss på en resa till häxornas tid. Låt kreativiteten flöda i vår levande verkstad och skapa en egen utställning eller föreställning genom måleri, fotografi, teater och musik. Vi frestar även med show och musikalunderhållning på hög nivå, lockar med eldiga dansinstruktioner där du själv får vara stjärnan. Naturligtvis erbjuder vi även traditionella aktiviteter som teambuilding, bad i tunna under månens sken och mycket mer.

Kontakta oss

Hola kurs & Konferens

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Folkhögskolevägen 5
870 52 Nyland
Telefon: 0612 856 01
Fax: 0612 613 05

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2014-05-15 11:07