Mycket på agendan på Hållbarhetsfestivalen

2017-11-13 15:00

Fredagen den 10 november var det Hållbarhetsfestival på Hola folkhögskola. Det var mycket på agendan med workshops, filmvisning och föredrag.

Festivalen inleddes av Sofia Larsson, Kramfors kommuns hållbarhetssamordnare, som berättade om FNs Agenda 2030 och global hållbarhet. Därefter tog olika workshops och filmvisningar vid. Allt med hållbarhetstema. 

Ute på gården gjordes biokol i minimila och i skolan fanns en Fairtrade-shop. Till lunch serverades självklart Eko-mat.

Avslutningsvis var det After-Work med Thorsten Laxvik. Temat var "Rädda framtiden - bo på landet" om landsbygdsboende som svar på de stora globala framtidsutmaningarna.

Bilder från Hållbarhetsfestivalen

Kontakta oss

Hola Folkhögskola

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Folkhögskolevägen 5
870 52 Nyland
Telefon: 0612 856 01
Fax: 0612 613 05

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-13 15:00