Holistic management

Föreläsning i Holistic management

27 mars hade vi en föreläsning  i Holistic management med Natasha Skott.

Holistic management är en process för beslutsfattande och planering. Den ger människor de insikter och verktyg som behövs för att förstå naturen och resulterar i bättre och mer välgrundade beslut. Metoden tar in sociala, miljömässiga och ekonomiska överväganden. Och det hela börjar med frågan: Hur vill vi leva våra liv?
Betesplanering är en stor del av ”Holistic management”. Metoden som utvecklats förbättrar våra marker och binder mer koldioxid i jorden för att rädda vår natur och vi som bor här. Djuren får på detta sätt också bättre bete och en annan mångfald i växtligheten i sitt gräs.

Natasha Skott driver Brattlandsgården i västra Jämtland tillsammans med sin familj. Förutom arbetet med gården är hon en del av den knutpunkt för Holistic management i Sverige som finns i Åredalen, hon föreläser och håller kurser i ämnet.

Kontakta oss

Hola Folkhögskola

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Folkhögskolevägen 5
870 52 Nyland
Telefon: 0612 856 01
Fax: 0612 613 05

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook