Gå sommarkurs på Hola Folkhögskola!

Mitt i Ådalen och nästan mitt i Sverige ligger det lilla samhället Prästmon och Hola Folkhögskola, granne med Ångermanälven. Här kan du belöna dig själv med en sommarkurs i en vacker, rogivande omnejd och i en perfekt kombination av fortbildning och rekreation.

Sommaren 2017 erbjuder vi ett antal sommarkurser under vecka 26 (26 - 30 juni) förutom en kurs, "Arkeologikurs vid Styresholm i Torsåker" som går vecka 24 (12 - 16 juni).

Vi erbjuder boende i enkel- och dubbelrum med egen dusch och toalett. I skolans restaurang serveras frukost, lunch, middag och fika. Om du bor på skolan har du helpension, om du bor utanför skolan väljer du att äta de måltider som passar dig.

För information om boendekostnader m.m. klicka här

Välj och vraka ur vårt varierade utbud av kurser och skicka in din anmälan snarast.

När du gjort det är det bara att börja längta till sommaren!


 

 

Kontakta oss

Hola Folkhögskola

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Folkhögskolevägen 5
870 52 Nyland
Telefon: 0612 856 01
Fax: 0612 613 05

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook