Skrivinspiration - distanskurs

Att skriva är att leka med ord! Vill du komma igång med ditt skrivande? Nyfiken på att testa, fast du inte skrivit förut?

I denna kurs inspireras du till att börja skriva och får testa olika genrer, samt får en inblick i skrivandets olika verktyg. Poesi, novell, fantasy, självbiografi – vi provar på det mesta. Häng med och se vilka världar du kan skapa med din penna!

Kursen är helt på distans, och ni får en skrivuppgift varje vecka samt deltar  i diskussions- och responsforum via vår lätplattform Itslearning med andra deltagare.

Du kan alltså lugnt skriva från hammocken, på stranden eller var du nu befinner dig under sommaren! Inga förkunskaper krävs. 

Relaterad information

Kurstid
25 juni - 3 aug 2018

Studietakt
25%

Sista ansökningsdag
11 juni 2018

Ansök här >>

Kontakta oss

Mina Widding

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Skrivpedagog

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-12-01 13:14