Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Laboratorier och provtagning

Det är viktigt att patienten är rätt förberedd inför provtagning och de undersökningar som ska utföras. Ett undersökningsresultat kan påverkas av bland annat: kost, fasta, läkemedel, provtagningstidpunkt, kroppsläge fysisk aktivitet.

Länsverksamhet Laboratoriemedicin och Avdelningen för Patologi och Cytologi är en del av specialistvården inom länet med länsövergripande kliniker.

Avdelningen för Patologi och Cytologi huvudsakliga uppgift är att svara för all histopatologisk och cytologisk diagnostik inom länet.

Laboratoriemedicin bedriver verksamhet inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin.

 

 

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Laboratoriemedicin

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Meddelande skickas till Laboratoriemedicns gemensamma e-postadress

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-09-12 13:22