Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Informations- och utbildningsmaterial

Antalet resistenta bakterier ökar i samhället och personer som smittas av dessa blir ofta koloniserad utan att få en infektion (bärare).

Både den som är bärare och den som har en infektion kan föra smittan vidare. Därför måste man vid allt vårdarbete tillämpa goda hygieniska principer.

Stockholm och Skåne har gjort E-utbildningar i basala hygienrutiner som även vi I Landstinget Västernorrland får ta del av, se nedan.

E-utbildning i basala hygienrutiner (Stockholms läns landsting)

SODA - Utbildning för hälso-, sjuk- och tandvårdspersonal inom värmedesinfektion, spol- och diskdesinfektorer (Svensk förening för vårdhygien)

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-12-04 11:55