Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Allmäntjänstgöring (AT)

Välkommen att söka AT-tjänst i Landstinget Västernorrland!

Inom Landstinget tillsätts 60 AT-block per år. AT-blocken annonseras normalt 2 gånger per år, i februari/mars och september/oktober ibland annat Läkartidningen. Ansökan sker via Landstingets hemsida.

I Landstinget tror vi på framtiden och vill därför möta den med framtidens vård. Omtanke, kompetens, teknik och kvalitet är ledstjärnor för oss.

Läs mer om AT-blocken via menyn till vänster och ta gärna kontakt med någon av läkarrekryterarna.

Intervjuer med AT-läkare

Sara Lindberg_AT_Sollefteå

 

”Arbetet man gör är mycket uppskattat”
 – Som AT-läkare i Sollefteå har jag fått arbeta självständigt med stort ansvar under god och kvalitativ handledning, vilket gjort att jag utvecklats väldigt mycket, säger Sara Lindberg som gör sin AT-tjänst på sjukhuset i Sollefteå.

 AT-läkare Kerstin Fernandez Gomero

”Förbättringsarbetet är aktivt”
– Sundsvalls länssjukhus är ett lagom stort sjukhus med korta kommunikationsvägar, och här finns de flesta specialiteterna. Jag upplever god stämning och gott samarbetsklimat på sjukhuset, säger Kerstin Fernandez Gomero, AT-läkare i Sundsvall.

 

AT-läkare Johannes Kemi, Örnsköldsvik

Du växer in i läkar- och kollegialrollen
– En AT-tjänst i Örnsköldsvik var för mig den perfekta lösningen. En stad i lagom storlek med autonomiteten hos ett mindre sjukhus, med specialistkompetensen hos ett mellanstort dito och med närheten till såväl länssjukhuset i söder som universitetskompetensen i norr, säger Johannes Kemi, AT-läkare i Örnsköldsvik.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-08-15 10:29