Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

”Förbättringsarbetet är aktivt”

– Sundsvalls länssjukhus är ett lagom stort sjukhus med korta kommunikationsvägar, och här finns de flesta specialiteterna. Jag upplever god stämning och gott samarbetsklimat på sjukhuset, säger Kerstin Fernandez Gomero, AT-läkare i Sundsvall.

AT-läkare Kerstin Fernandez Gomero"Sundsvalls länssjukhus är ett lagom stort sjukhus med korta kommunikationsvägar, och här finns de flesta specialiteterna.

Jag upplever god stämning och gott samarbetsklimat på sjukhuset. Engagerade läkare bjuder på lättillgänglig och bra handledning. Vi är en relativt stor AT-grupp och har ett fint AT-center där man tidigt hamnar i ett gott socialt klimat.

Förbättringsarbetet är aktivt vilket successivt gör hela AT:n bättre.

Träningsmöjligheter finns både inomhus på sjukhusets gym men även utomhus med närhet till löparspår i skogen samt skidspår om vintrarna. 

Sundsvall som stad är mycket vacker. Jag tycker om närheten till kusten och dess omgivning med skog och berg. Samtidigt finns det en stadskänsla med den charmiga stenstaden i centrum."

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Carina Burman, AT-samordnare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
tel 060- 18 10 30

Henrik Salo, AT-chef

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
0611-802 92

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2015-02-10 10:09