Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
Sjuksköterska tränar på docka

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Landstinget Västernorrland erbjuder VFU, inom många verksamheter. Vi har avtal att ta emot studenter från Mittuniversitetet, Umeå universitet samt Luleå tekniska universitet.

Den största delen studerande är sjuksköterskestuderande inom grundutbildningen. Andra är fysioterapeuter, arbetsterapeuter, röntgensjuksköterska, logoped, biomedicinsk analytiker och psykolog. Via Mittuniversitetet har vi utbildningsplatser för internationella utbytesstudenter.

Vi tar även emot de som vill gå vidareutbildningar så som IVA-sjuksköterska, barnmorska, barnsjuksköterska, anestesisjuksköterska, operationsjuksköterska, distriktsjusköterska, psykiatrisjuksköterska med flera.

Vill du ha Verksamhetsförlagd utbildning hos oss är du välkommen att ta kontakt med VFU-samordnaren. Vi tar i första hand emot studenter från de universitet vi har avtal med. Om du läser vid ett annat universitet är du välkommen med en förfrågan.

Kontaktvägar
VFU förfrågan
FoU.vfu@lvn.se

Maria Palmkvist
073-271 24 40

Karin Näslund
073-275 28 98

Åsa Westergård
060-18 21 76

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

VFU-samordnare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-21 15:27