Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Timrå

Timrå är strategiskt placerad mellan två städer och i en perfekt kombination samsas hav, skog, berg och vildmark.

Bara några minuter från centrum finns bad- och båtliv åt ena hållet – jakt, fiske och stillheten åt det andra. På behagligt ”åka varje dag”-avstånd ligger Sundsvall och Härnösand. Tillsammans med Timrå utgör dessa Norrlands största arbetsmarknad. Dessutom är det nära till tåget och nära till flyget - och därmed resten av världen.

Här finns en naturskön landsbygd som präglas av småskalig verksamhet och jordbruk. Samtidigt finns det starka industrier och ett växande näringsliv. I Timrå finns stora företag som SCA och Permobil, företag med hela världen som sitt arbetsfält. Men här spirar också ny- och småföretagandet.

I Timrå är det nära till det mesta en människa kan önska sig och då menar vi inte enbart ishockey på högsta nivå.

Relaterad information

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-02-22 10:24