Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Arbetsgivaren Landstinget Västernorrland

Landstinget är en av länets största arbetsgivare med sina nästan 7 000 medarbetare. Om du vill utbilda dig för att jobba i en framtidsbransch och i en organisation som sätter medarbetarna i fokus – då ska du satsa på jobb hos oss!

Hälso- och sjukvården är i ständig utveckling. Fler behöver vård men samtidigt blir fler friska eller kan leva längre med sjukdom tack vare nya behandlingsmetoder och nya läkemedel som gör vården effektivare.

Visste du att det finns över 200 yrken i landstinget? Tyngdpunkten ligger förstås på yrken inom vården, men det finns många andra verksamheter med spännande innehåll. Några exempel är tandvård, specialistvård, kultur och samhällsutveckling. Kort sagt: hos oss finns något för alla!

Nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Titta på våra filmer från hälso- och sjukvården

Läs intervjuer med några av våra medarbetare


Medarbetarna - vår viktigaste resurs

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför är det viktigt att ge möjlighet till personlig utveckling och en positiv atmosfär där det finns en vilja att att förändra. 

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsplatser och för att öka trivseln för våra medarbetare. 

Relaterad information

Vår företagshälsovård:

Länshälsan

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-01-04 15:33