Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Chefs-och ledarskap

Våra chefer skapar engagemang, stärker den positiva andan och utvecklar och driver verksamheten mot uppsatta mål tillsammans med medarbetarna. Våra chefer ska tillsammans med medarbetarna utveckla och driva verksamheten mot uppsatta mål. I landstinget Västernorrland finns drygt 270 chefer.

I takt med att arbetsmarknaden förändras och utvecklas är ett aktivt arbete med kompetensförsörjning avgörande för hur landstinget förverkligar uppdraget och chefen har en viktig roll.

Chefer i landstinget ska känna sig trygga och ha stöd i sin ledarroll. De har tid för chefsuppdraget och har tydliga befogenheter och ansvarsområden. Ledarskapet präglas av tillit och förtroende.

En aktiv chefsförsörjning är en del i detta arbete. Under hela chefscykeln, från att attrahera till ett avslut på chefskapet, erbjuder landstinget som arbetsgivare systematiskt stöd och utvecklingsmöjligheter i ledarrollen.  

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-01-04 15:14