Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Vidareutbildning specialistsjuksköterska vårterminen 2018

Våra allmänsjuksköterskor i specialistsjukvården har möjlighet att få hela sin utbildning betald vid vidareutbildning till specialistsjuksköterskor.

Sjuksköterskor med tillvidareanställning på Landstinget Västernorrland har möjlighet att få sina studier finansierade genom en utbildningstjänst (heltids studier). Det finns också möjlighet att göra Akademisk specialisttjänstgöring (AST) där man studerar 50 procent och tjänstgör som sjuksköterska 50 procent av tiden. I båda fallen studerar man med bibehållen grundlön.

Viktiga datum

För att ha möjlighet att få hela eller delar utbildningen betald måste du ha sökt in till högskola eller universitet senast den 16 oktober. Därefter ska en ansökan om bibehållen lön under studietiden skickas till landstingets HR-avdelning senast den 19 november.

Genom att prata med närmaste chef kan man få information om hur man går vidare med sin ansökning.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-04-07 15:25