Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
Årets Kulturting hålls i Örnsköldsvik.

Följ Kulturting 2017 via webben

2017-10-16 08:04

Den 11-12 oktober är det dags för årets Kulturting. För dig som inte har möjlighet att delta på plats i Örnsköldsvik går det bra att följa sändningen via webben.

Kulturtinget 2017 i Örnsköldsvik är årets höjdpunkt för dig inom kultursektorn.
Temat i år är samverkan - vi vill inspirera till utveckling av kultursamverkansmodellen. Målet med dagarna är att få bra inspel och engagemang för kulturplaneprocessen i respektive län.

- I år påbörjar vi arbetet med nästa kulturplan för regionen, så samverkanstemat är angeläget och extra kul är det att vi kan presentera ett så aktuellt program när Landstinget Västernorrland har huvudansvaret för Kulturting. Det är också roligt att så många har anmält sig, 140 deltagare kommer att få ta del av detta arrangemang i Örnsköldsvik, säger Landstinget Västernorrlands kulturchef Märta Molin.

Fullständigt program Kulturting 2017

Ta del av webbsändningen Kulturting 2017 i efterhand 

– Det är roligt att samarbeta med landstinget, region Jämtland Härjedalen och kommunförbundet kring kulturtinget, och tillsammans hälsa deltagare välkomna till Örnsköldsvik, säger Örnsköldsviks kommuns kulturchef Katarina Larsson.

Kulturtinget är ett samarbete mellan Örnsköldsviks kommun, Kommunförbundet Västernorrland, Region Jämtland-Härjedalen och Landstinget Västernorrland.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-10-16 08:04