Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Landstinget besöks av delegation från Mombasa, Kenya

2017-03-20 10:57

Den 23 till 28 mars besöks Västernorrland av en delegation från Mombasa, Kenya. Det handlar om ett utbyte för att främja läsning bland unga. Genom att kombinera idrott och kultur når man bättre resultat i skolan.

Under det nästan veckolånga besöket kommer delegationen bland annat att besöka Landstinget i Härnösand, Kulturmagazinet i Sundsvall, Storöringen Sport club vid Vivstavarvstjärn och Ålsta folkhögskola

Som en del i besöket arrangeras en seminariedag lördagen den 25 mars på Quality Hotel Sundsvall. Under dagen hålls föreläsningar och workshops på temat samverkan mellan utbildning, kultur och idrott för att öka ungdomars läsförmåga och läsförståelse i Västernorrland och Mombasa.

Delegationen från Mombasa i Kenya består av sju personer och värdar för besöket i länet är Landstinget Västernorrland i samarbete med Länsbiblioteket Västernorrland, folkbiblioteken, Västernorrlands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och IFK Timrå.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-03-20 10:57