Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Mingelkväll för dig som studerar till sjuksköterska

2017-02-15 11:42

Vi hälsar alla som läser termin 4, 5 och 6 på sjuksköterskeprogrammet välkomna till informationsträffar på länets tre sjukhus. Ta tillfället att besöka oss och knyta kontakter för framtiden!

Som en del i landstingets arbete med kompetensförsörjning har vi regelbundna informationsträffar för sjuksköterskestudenter. Nu är det dags för vårens tillfällen och vi bjuder därför in sjuksköterskestudenter som går termin 4, 5 och 6 till informationsträffar på länets sjukhus. Träffarna har tidigare visat sig vara givande för både verksamheterna och studenterna.

Vid dessa träffar visar vi upp våra olika verksamheter och den bredd vi kan erbjuda som arbetsgivare. Studenterna får möjlighet att besöka något av våra sjukhus och knyta kontakter för framtiden. Ett givande utbyte för båda parter!

Missa inte att anmäla dig

I anmälan anger du namn, vilket sjukhus du vill besöka, samt ditt telefonnummer. Vid träffarna bjuds deltagarna på en enklare måltid. Ange därför eventuell specialkost i din anmälan.

Anmälan görs via e-post till maria.johansson8@lvn.se, eller via telefon: 070-215 84 27.

Följande datum gäller för respektive sjukhusort:

Örnsköldsvik

21 februari klockan 17.30 (Visning av sjukhuset från 15.30). 

Sista anmälningsdag: 16 februari.

Sundsvall

14 mars klockan 16.00. 

Sista anmälningsdag: 7 mars.

Sollefteå

16 mars klockan 17.00. 

Sista anmälningsdag: 9 mars.

Vid varje tillfälle inleder vi träffen med att mötas vid stora entrén på respektive sjukhus. Vi hälsar dig som sjuksköterskestudent hjärtligt välkommen!

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-02-15 11:42