Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Nominera pristagare till Mittnordiska kulturpris 2017

2017-04-05 10:39

Ta chansen att nominera kulturpristagare från Västernorrland! Mittnordenkommittén utlyser nu ett tematiskt kulturpris och ett barn och ungdomspris.

För att stimulera till fortsatt arbete och engagemang inom kulturområdet i Mittnorden utlyser Mittnordenkommittén årligen två kulturpriser:

Kulturpris med tematisk inriktning

2017 är temat för de Mittnordiska kulturdagarna historisk teater och berättande sammankopplat med historia och kulturarv. Kulturpriset kan tilldelas privatpersoner, grupper eller organisationer inom Mittnordenområdet som på ett föredömligt sätt bidragit till utvecklingen av årets tema. Priset kan delas ut till olika kategorier verksamma inom temat, allt ifrån författare och kompositörer till grupper eller föreningar i civilsamhället.

Priset är på 30 000 svenska kronor.

Barn och ungdomspris

Barn och ungdomspriset kan tilldelas alla under 26 år i Mittnordenområdet, såväl privatpersoner, grupper och organisationer, som är aktiva inom kulturområdet. Priset är ett allmänt kulturpris, utan tematisk inriktning.

Priset är på 30 000 svenska kronor.

Länk till mer information, riktlinjer och blanketter

Utdelning av priserna sker vid de Mittnordiska Kulturdagarna i Trøndelag fylkeskommune, Norge, den 17-18 augusti 2017.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Linda Nordlander Frisk, kultursamordnare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-04-05 10:39