Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sök medfinansiering till Interreg Botnia-Atlantica och Sverige-Norge

2017-11-14 09:29

För ansökningar om medfinansiering från Landstinget Västernorrland kommer deadline att vara den 11 december. Du som planerar att söka, kontakta gärna våra handläggare.

Kontaktinformation handläggare av företags- och projekstöd 

Botnia-Atlanticas utlysningsperiod är preliminärt 9 januari till 6 februari 2018. Sverige-Norges utlysningsperiod är 15 januari till 15 februari 2018.

På Botnia Atlanticas och Sverige Norges hemsida finns mer information om utlysningarna.

Information om Botnia-Atlantica

Information om Sverige-Norge

För en attraktiv region

Botnia-Atlantica är ett gränsöverskridande samarbetsprogram som finansierar projekt mellan Sverige, Finland och Norge. Genom samverkan över landsgränser ska programmet bidra till en ökad innovationskapacitet, ett stärkt näringsliv, utvecklade natur- och kulturarv samt goda öst-västliga kommunikationer.

Sverige - Norgeprogrammets övergripande syfte och mål är att genom ett gränsöverskridande samarbete skapa de bästa förutsättningarna för en ekonomiskt stark region med en attraktiv livsmiljö.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-14 09:29