Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Studiebesök på planerad ortopedi

2017-03-15 15:15

Delar av Hälso- och sjukvårdsnämnden gästade sjukhuset i Sollefteå för ett studiebesök och en rundvandring tillsammans med Johan Nilsson, verksamhetschef för Länsverksamhet ortopedi, för att informeras om den planerade ortopedin.

Efter en redogörelse av kösituationen över tid, antal genomförda protesoperationer sedan start och verksamheten framgent besökte sällskapet avdelning 15 där enhetschef Rose-Marie Söderquist med medarbetare tog emot och berättade om arbetet på avdelningen.

Sällskapet fortsatte sedan till operationsavdelningen där enhetschef Marita Berggren Karlsson och Mats Åström, anestesiläkare, tog emot och beskrev verksamheten. Efter att ha klätt sig i skyddskläder visades de sedan runt på operationsavdelningen. Ett kort besök på sterilen hann man också med.

Efter gemensam lunch avslutades besöket med tillfälle att ställa ytterligare och mer detaljerade frågor.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-03-15 15:15