Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Kliniskt forskningscentrum

Kliniskt forskningscentrum (KFC) är en servicefunktion i landstinget som tillhandahåller infrastruktur och stöd för arbete med klinisk behandlingsforskning och kliniska studier.

KFC tillhandahåller lokaler, laboratorieenhet och enklare utrustning för akademisk och företagssponsrad forskning. KFC är en ackrediterad (av Swedac) biobanksfilial till Laboratoriemedicin och tillgång till KFC beviljas via ett särskilt ansökningsförfarande.

På KFC arbetar en studiesamordnare med forskningssköterskekompetens som forskare kan kontakta om de är intresserade av att nyttja faciliteter och funktioner vid KFC.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Forskning & utveckling, Landstingets kansli

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Beatrice Lönn, studiesamordnare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Telefon 060-18 28 29

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-02-17 08:25