Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Experio lab

I Experio Lab samverkar personal, patienter och närstående för att tillsammans utveckla vården.

Arbetssättet vi använder är tjänstedesign, där vi kombinerar patienternas upplevelser med personalens erfarenhet för att utveckla vårdtjänster. Att se vården som tjänst skapar möjlighet att involvera resursen användare; patienter, brukare, anhöriga och medarbetare i utförande, utveckling och innovation av hälso- och sjukvård. Vi rustar vårdpersonal med designverktyg för att kontinuerligt involvera patienter i verksamhetsutvecklingen.

Syftet är att förhöja kundens upplevelse av tjänsten. Genom att utforma en tjänst efter kundens behov blir den användarvänlig, konkurrenskraftig och relevant utifrån kundens perspektiv.

Experio lab innebär ett nytt sätt att förhålla sig till, arbeta med och hantera verksamhetsutveckling när det gäller arbetssätt och vårdens organisation - med fokus på patientens bästa väg genom vården.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Forskning & utveckling, Landstingets kansli

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Jonas Boström, projektledare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Sofie Gillstedt, utvecklare

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-20 08:45