Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Särskilda insatser för personer med psykisk och intellektuell funktionsnedsättning

Landstinget Västernorrland samarbetar med Riksförbundet för social och mental hälsa (RSMH) och Västernorrlands Handikappidrottsförbund (VHIF) med åtgärder för att förebygga ohälsa hos personer med psykisk- och intellektuell funktionsnedsättning.

Att ändra vanor kan vara svårt för alla människor. För personer med psykisk funktionsnedsättning är hälsosamma levnadsvanor en extra utmaning. Genom stödinsatser från landstinget till RSMH ges föreningarna möjlighet till mer fysisk aktivitet och bättre matvanor för medlemmarna.

”PåGång” är en annan insats – som VHIF administrerar - för att få personer med psykisk- och intellektuell funktionsnedsättning mer fysiskt aktiva.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Peter Möllersvärd, tf. chef på folkhälsoenheten

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2015-09-16 11:36