Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Informationssäkerhet

Landstinget hanterar dagligen mycket information i olika former. Det handlar till exempel om information som är tryckt eller skriven, elektroniskt lagrad, skickad med post eller e-post, visad på film eller talad.

Landstinget arbetar aktivt med informationssäkerhet och har såväl policy som riktlinjer och rutiner inarbetade i sitt ledningssystem. Det övergripande målet är att bevaka och balansera patientsäkerhet och patientintegritet vid all informationshantering med ledorden rätt information, till rätt person vid rätt tillfälle.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-09-29 15:56