EU-dag i Sundsvall den 5 februari!

2018-01-12 11:11

Den 5 februari arrangerar EU-kommissionens kontor i Sverige, Sundsvalls kommun och Mittuniversitetet en EU-dag för allmänheten och studenter på Mittuniversitetet i Sundsvall.

För att belysa olika EU-frågor samt uppmuntra till debatt och diskussion om vilket EU det svenska folket vill ha anordnar EU-kommissionens kontor i Sverige, Sundsvalls kommun och Mittuniversitetet en EU-dag för allmänheten och studenter i Sundsvall den 5 februari.

Det blir bland annat debatt mellan Carl Schlyter, riksdagsledamot (MP), tidigare Europaparlamentariker, Karin Enström (M), riksdagsledamot, Moderaternas talesperson i EU-frågor och Tina Acketoft (L), riksdagsledamot, ledamot i riksdagens EU-nämnd, kring valåret 2018 och frågan "Vad vill politikerna med EU-samarbetet?".

EU-dagen innehåller också en paneldiskussion om hur man i Sundsvall märker av EU i politiken, näringslivet, forskningen och den lokala debatten. Peder Björk, kommunstyrelsens ordförande (S), Marcus Bohlin, journalist och Katarina Areskoug Mascarenhas, Chef för EU-kommissionen i Sverige, deltar i paneldiskussionen.

Dagen avslutas med information om arbete, praktik & studier inom EU.

Alla aktiviteter inklusive mat och dryck är gratis och öppna för både studenter och allmänhet.

Program

Anmälningsformuläret för dagen hittar du här.

Välkomna!

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2018-01-12 11:11