Vyer vid Medstugan, Åre. Foto.

Medstugan 2018

2017-12-09 12:41

Nytt vistelsestipendium i västra Jämtland

I samband med att Hushållningssällskapet i Jämtland firar 200 år har sällskapet beslutat att instifta ett långsiktigt årligt vistelsestipendium till ett antal stipendiater som under maj månad bereds utrymme på Medstugan, i västra Jämtland, för konstnärligt arbete. Vistelsen kan vara allt mellan en vecka till en månad och ansökan kan gälla en person eller flera.

Vikt i urvalsprocessen kommer att läggas vid förmågan att med ert arbete problematisera, nytänka och utmana. Företräde har de ansökningar som rör sig inom, de för Hushållningssällskapet prioriterade områdena - hållbarhet, landsbygdsutveckling, kunskapstraderande, hantverk och lokal matproduktion.

Mellan 30 november och 31 januari är ansökan öppen. Vistelsen sker under maj 2018.

Mer information och ansökan finns på stipendiets webbsida.

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-12-09 12:41