Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Kultur, konst och länsbibliotek

Landstinget Västernorrland ingår i kultursamverkansmodellen och arbetar aktivt för att främja länets kulturliv. Genom oss kan du bland annat söka ekonomiskt stöd för kulturprojekt!

I samverkan med andra aktörer arbetar landstinget för att med hjälp av kulturen stimulera regional tillväxt och marknadsföring av länet. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och tillgängliggöra kultur för alla målgrupper. Barn och unga är särskilt prioriterade.

Bidrar till länets kulturliv

Landstinget driver bland annat biblioteksverksamhet och konstkonsulentverksamhet samt finansierar och driver projekt för att bidra till ett kulturliv av hög kvalitet. Vi finansierar också regionala institutioner som Scenkonst Västernorrland AB och Murberget Länsmuseet Västernorrland. Vårt mål är att länets invånare ska kunna ta del av ett rikt kulturliv med hög kvalitet! Som ett stöd i arbetet med kultursamverkan i Västernorrland har landstinget tagit fram en kulturplan som beskriver planerade satsningar i länet.

Infomation om kulturstöd är flyttat, du hittar det under Stöd och finansiering 

Sök våra kulturstöd

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Märta Molin, kulturchef

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-12-05 14:35