Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Hälsa och livsstil

Levnadsvanor som mat, motion och sömn påverkar din hälsa i allra högsta grad. På 1177 Vårdguiden på webben hittar du kvalitetssäkrad information om hälsa och livsstil.

Att vårda det friska genom att ha bra levnadsvanor innebär att du tar vara på möjligheterna till ett längre och friskare liv. Men din hälsa påverkas av så mycket mer. Arbetssituation, relationer med familj och vänner, livsåskådning, stress och eventuella missbruk inverkar också på din hälsa.

Stöd att förändra levnadsvanor

Du som vill ha stöd att förändra dina levnadsvanor, exempelvis genom att gå ner i vikt, sluta röka eller komma igång med fysisk aktivitet, fråga på din hälso- eller vårdcentral eller din tandvårdsklinik.

På webben finns mycket information om hälsa och livsstil. På 1177.se hittar du Tema Hälsa och lvsstil som handlar om sådant som är viktigt för välbefinnandet, men också om livskriser och frågor kring döden.

Tema Hälsa och livsstil innehåller bland annat information om:

  • Tobak och tobaksavvänjning
  • Alkohol och riskbruk
  • Motion och rörelse
  • Mat och näring

1177 Vårdguiden

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Sök vård via 1177.se

Sök

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-08 10:16