Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Parkering

Här hittar du information om parkering vid landstingets verksamheter.

Vart parkerar man?

På besöksparkering enligt anvisningar på tavla eller vid infart till respektive sjukhus. Detta gäller även när du parkerar vid Närvård i Härnösand samt Landstingets Kansli.

Parkeringsavgifter

5 kronor/timme. Parkering via mobilappen Parkster införs nu vid många av landstingets sjukhus och övriga fastigheter. Läs mera på Parksters hemsida. Parkering via Easypark kan inte längre ske vid Sundsvalls sjukhus. 

Tider

Kan variera, se anvisningar på respektive betalautomat.

Vid frågor

Ta kontakt antingen med Transportenheten på orten (via sjukhusens växel) eller telefonnummer angivet på parkeringsautomaten.

Särskilda anvisningar

I sjukhusgaraget i Sundsvall finns en särskild avsatt parkeringsyta för patienter/besökare med giltigt handikapptillstånd för parkering. Parkeringsplatserna återfinns i garagets mitt, vid zon 5, för närhet till centralreceptionen. 

Blodgivare har möjlighet till fri parkering vid blodgivning (man får ett intyg från Blodcentralen att sätta i vindruta).

Kommer man in akut och blir inlagd eller åker vidare med ambulans till annat sjukhus betalar man i efterskott, efter att man visat upp intyg från vårdgivaren.

I de fall man fått en kontrollavgift i ovanstående fall och kan visa upp ett intyg, kan man ringa det telefonnummer som finns skrivet på kontrollavgiften och hänvisa till intyget.

Övrigt

För mer information kring parkering inom Landstinget Västernorrland kan du läsa riktlinjen för parkeringar.

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-10-10 08:15