Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Välkommen till vårdhotellet Skvadern

Vårdhotellet Skvadern vid länssjukhuset i Sundsvall är en del i sjukhusets verksamhet och drivs av landstinget Västernorrland.

Våra gäster är bl.a. patienter som behöver vila upp sig efter en behandling och inte har behov av vårdavdelningens totala omvårdnad. Patienter/anhöriga som har ett längre avstånd till sjukhuset är också välkomna. 

Trygg miljö

Receptionen är bemannat av sjuksköterskor. De kan hjälpa dig med medicinsk service och enklare sjukvård. Alla rum är utrustade med trygghetslarm, bäddsoffa, TV, toalett, dusch, telefon och värdefack.

Några rum är i direktanslutning till BB avdelningen. 8 av de 42 rummen är handikappanpassade med höj- och sänkbarsäng.

All personal vid vårdhotellet är ålagda samma sekretessregler som för sjukvården i övrigt.

Kontakta Vårdhotellet Skvadern

Ring 060-14 54 00 för att kontakta receptionen


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2018-01-03 15:13