Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

WIFI på våra sjukhus

I de flesta av landstingets lokaler som har tillgång till trådlöst nätverk kan medborgare surfa via Telia Wifi. Telia Homerun byter namn till Telia Wifi. Funktionen är den samma.

Telia Wifi är ett publikt Wi-Fi nätverk. Du som invånare, patienter och andra externa användare kan använda detta nätverk och surfa snabbt och enkelt när du befinner dig i någon av Telias zoner.

Felanmälan och support via Telia

Internetuppkoppling för externa användare går att få via Telia Wifi i de lokaler som har åtkomst till trådlöst nätverk. Det är en tjänst Telia erbjuder via landstingets trådlösa nätverk, och landstinget ansvarar inte för tjänsten.

Det betyder att eventuell felanmälan av Telia Wifi sker till Telia via 90200.

Så här fungerar det

Om du har ett mobilabonnemang med mobilsurf eller ett mobilt bredband hos Telia så ingår tillgång till Telia Wireless..

En av fördelarna med att surfa i Telia Wifi Wireless Zones är att den surfmängd som ingår i ditt abonnemang inte förbrukas. Annars sker betalning av tjänsten via sms eller kreditkort på Telia Wifis hemsida. Du kan även köpa surfbiljetter på till exempel Pressbyrån.

Det går tyvärr inte att köpa surfbiljetter på pressbyrån vid Sundsvalls sjukhus eller i butikerna på Sollefteå och Örnsköldsviks sjukhus. 

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2016-09-19 14:49