Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
Sköterska i förgrunden. Patient ligger på en brits i bakgrunden och annan sköterska håller hen i handen

Synpunkter på vården

Hur har du upplevt dina kontakter med vården? Berätta gärna vad som har fungerat bra eller sådant som du är missnöjd med och föreslå vad som kan förbättras.

Använd en säker e-tjänst

Via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden kan du kommunicera med en hälsocentral eller mottagning på ett säkert sätt.  Du måste logga in för att lämna en synpunkt.

Du kan också kontakta Patientnämnden via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Om du är missnöjd med din vård eller tandvård eller tror att du kan ha skadats i vården finns det flera sätt att gå vidare. Mer information hittar du på undersidorna "Om du inte är nöjd" eller "Om du skadats i vården", eller på 1177 Vårdguiden. Se rubriken "Inte nöjd med vården" i tema Patientlagen.

1177 Vårdguiden

Kontakta oss

Landstinget Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Landstingets officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-02-07 11:34