Sortimentsförändring Handi

2017-11-28 15:32

Tids och planeringshjälpmedel - avancerade

Leverantören Abilia har valt att ersätta våra befintliga produkter inom området Tids och planeringshjälpmedel – avancerade Handi Xcover 3 och Handi Socket med Handi One+ och Handi One. Dessutom finns nu i sortiment också programvaran för Handi 5SW att installera i androidtelefon/androidplatta samt programvaran Handikalender för iOS att installera på iPhone/iPad.

För information se dokument "Sortimentsförändring Tids och planeringshjälpmedel – avancerade”. Den återfinns under flik Sortiment/visningar. Klicka på "Sortimentsförändringar" i vänsterkanten och gå in i mappen 22 Hjälpmedel för kommunikation och information.

Kontakta oss

Thore Englund, Verksamhetschef Hjälpmedel Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Kontakta mig om du har några frågor.

Hjälpmedel Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-28 15:32