Om oss

Bra Företagshälsovård är en långsiktig besparing!

Med Länshälsan som samarbetspartner får du en professionell expertresurs inom det förebyggande arbetsmiljöarbetet, arbetsplatsinriktad rehabilitering samt friskvård.

Friska idéer – friska kunder med Länshälsan

Vår inriktning är förebyggande/hälsofrämjande arbetsmiljöarbete och tidig rehabilitering.  Vi erbjuder en mängd tjänster inom miljö, hälsa och rehabilitering och arbetar på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Vi hjälper dig att upptäcka problem i tid och kan då bidra med förebyggande insatser som främjar en god hälsa och en bra arbetsmiljö.

Där problemen redan finns kan vi medverka till tidig rehabilitering genom arbetsförmågebedömning, som på sikt sänker verksamhetens personalkostnader.

Ibland kan det vara skönt att veta att du som chef eller arbetsledare gjort allt för att eliminera riskerna i arbetsmiljön och att medarbetarna får snabb och professionell hjälp, om något skulle inträffa.

Välkommen att kontakta oss på telefon 060-18 19 00

Relaterad information

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Det lägger grunden till en god arbetsmiljö, som alla vinner på! Länshälsan kan hjälpa dig/er att både lägga upp och tydliggöra detta lagstadgade verksamhetsstöd!

Kontakta oss

Länshälsan

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
060 - 18 19 00

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2014-06-27 14:17