Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Anestesisjuksköterska till operation Örnsköldsviks sjukhus till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu tre anestesisjuksköterskor till Operationsavdelningen i Örnsköldsvik. Som anestesisjuksköterska ansvarar du för omvårdnad och medicinsk behandling vid operativa ingrepp.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som anestesisjuksköterska där du möter akut och planerad verksamhet. Vi har även en del transporter med ambulans till andra sjukhus samt möter upp och stöttar på traumalarm. Du blir en del i ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi arbetar också aktivt med värdegrund.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med vub Anestesi

Vi är inne i en spännande fas med formandet av länsverksamheter. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker! Vår avdelning har en inriktning mot ortopedi, kirurgi, gynekologi, öron och ögon.

Vi söker dig som är legitimerad anestesisjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och en personlig mentor.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Vedin
Enhetschef
Telefon: 0660-89139
Mobiltelefon: 072-559 85 66

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook