Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Arbetsterapeut till habiliteringsmottagning Sollefteå, barnteam till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakad av utvecklingsstörning, medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, samt personer med autismspektrumstörning.
Vi arbetar i barn-/ungdom-/vuxenteam med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologisk, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorierna som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska/uroterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, medicinsk sekreterare och specialpedagog.

På habiliteringen i länet arbetar 15 arbetsterapeuter varav 2 st är placerade i Sollefteå. Nu söker vi en arbetsterapeut till barnteamet på habiliteringsmottagningen i Sollefteå.

Arbetsuppgifter

Teamarbetet är en central del i arbetet här på habiliteringsmottagningen i Sollefteå. I teamet ingår förutom arbetsterapeuter även kurator, psykolog, sjukgymnast samt specialpedagog. Teamet har också tillgång till läkare, logoped och barnsjuksköterska.
Vi arbetar i journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross).

Vad vi förväntar oss av dig?

Som arbetsterapeut kommer du att bidra med din yrkesspecifika kompetens, du gör arbetsterapeutiska bedömningar, utredningar och behandlingar. Utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel, bostadsanpassningsärenden samt att ge information/överföring till patientens nätverk.


Vad du kan förvänta dig av oss?

Här erbjuds du ett positivt arbetsklimat med kompetenta kollegor. Du har ett självständigt och varierat arbete. Det finns goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling, Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Körkort erfordras.

Meriterande är kunskaper och vana att arbeta med individer med funktionsnedsättningar- motoriska, kognitiva och neurologiska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook