Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog till habiliteringsmottagning Sollefteå, ungdoms-/vuxenteam till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakad av utvecklingsstörning, medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, samt personer med autismspektrumstörning.
Vi arbetar i barn-/ungdom-/vuxenteam med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologisk, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorierna som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska/uroterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, medicinsk sekreterare och specialpedagog.

På habiliteringskliniken i länet arbetar 14 psykologer, varav 2 st är placerade i Sollefteå. I arbetet ingår psykologiska utredningar och diagnostisering med neuropsykologisk inriktning samt stöd och behandling till ungdomar, vuxna och deras familjer. Som psykolog arbetar du även med konsultation och handledning i personalgrupper, metodutveckling och personalutbildning. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor?

Ungdom- vuxenteamet är ett tvärprofessionellt team där du kommer bidra med din yrkesspecifika kompetens. I teamet ingår kurator, sjukgymnast/fysioterapeut och arbetsterapeut. Teamet har i arbetet med ungdomarna tillgång till sjuksköterska, läkare och logoped. I arbetet med de vuxna finns logoped och läkare tillgängliga. Medicinsk sekreterare på enheten är en resurs för alla team.

Arbetet som psykolog är självständigt och varierat samt ger goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Arbetet är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Peter Sundelin
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4666089422

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook