Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Fysioterapeut/Sjukgymnast till habiliteringsmottagning Sollefteå, barnteam till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakad av utvecklingsstörning, medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, samt personer med autismspektrumstörning.
Vi arbetar i barn-/ungdom-/vuxenteam med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologisk, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorierna som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska/uroterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, medicinsk sekreterare och specialpedagog.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en viktig del i ett tvärprofessionellt team?

Nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast till barnteamet på habiliteringsmottagningen i Sollefteå. Teamarbetet är en central del i arbetet på habiliteringsmottagningen i Sollefteå. I teamet ingår förutom fysioterapeut/sjukgymnasr även kurator, psykolog, arbetsterapeut samt specialpedagog. Teamet har också tillgång till läkare, logoped och barnsjuksköterska.
Vi arbetar i journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross).

Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du att bidra med din yrkesspecifika kompetens, göra fysioterapeutiska/sjukgymnastiska bedömningar, utredningar och behandlingar. Utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel, samt att ge information/överföring till patientens nätverk.

Får du arbete hos oss kommer du få:
- positivt arbetsklimat med kompetenta kollegor
- självständigt och varierat arbete
- goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling
- arbetstid dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Meriterande är kunskaper och vana att arbeta med individer med funktionsnedsättningar- motoriska, kognitiva och neurologiska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook