Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Intensivvårdssjuksköterska/sjuksköterska till IVA i Övik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi vårdar patienter med svikt av vitala funktioner. Vårt arbete är väldigt varierande och vi arbetar i team kring den svårt sjuka patienten. Vi får ständigt utvecklas och ta del av nya kunskaper inom akutsjukvård.

Hos oss du en i det multiprofessionella teamet runt den svårt sjuka patienten. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling.
Vi har individuell lönesättning och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser. Det är en del i vårt arbete för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Vi arbetar 2 helger av 5 och har treskift. Vi lägger vårt eget schema i tioveckorsperioder.
Nu söker vi dig som är utbildad Intensivvårdssjuksköterska. Om du är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet från akutsjukvård och är intresserad av att utbilda dig till Intensivvårdssjuksköterska är du välkommen att söka. Vi har ett aspirantprogram du kan få plats i. Vi har även personalförmåner som kan passa just dig. Vill du sedan vidareutbilda dig till intensivvårdssjuksköterska finns möjlighet till studielön.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

Tillsättning kommer att ske löpande

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anethe Edman
Enhetschef
Telefon: +4666089195

Kjell Isaksson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089194

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook