Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Tandhygienister till Folktandvården Sollefteå till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv.


Arbetsuppgifter

Vi söker en tandhygienist till vår klinik i Sollefteå. Är ni ett par, eller kanske goda vänner som är intresserade av att leva och bo i vår vackra bygd så finns möjlighet till anställning för er båda i området. Kliniken ligger mitt i centrala Sollefteå. På vår trivsamma klinik är vi ett tjugotal anställda och har tio behandlingsrum. Vi kan erbjuda varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Vi bedriver modern hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på frisktandvård.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du får gärna ha några års erfarenhet som tandhygienist. Du kommer till en klinik där du får bra stöd och handledning i ett positivt arbetsklimat.

Tjänstgöringen är 100% med tillträde enligt överenskommelse
Körkort inget krav

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Tommy Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4662019615

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook