Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Tandläkare till Folktandvården i Härnösand till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Härnösand är en del av världsarvet Höga Kusten. För dig som vill leva och bo havsnära med vacker natur runt knuten är Härnösand det perfekta valet.

Arbetsuppgifter


Vi söker en tandläkare till Folktandvården i Härnösand, en av länets största kliniker med ca 30 medarbetare. Är ni ett par, eller kanske goda vänner som är intresserade av att leva och bo i vår vackra bygd så finns möjlighet till anställning för er båda i området. .

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som känner för nya utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få utvecklas i ditt arbete på en klinik med möjlighet till stöd och utveckling inom alla områden. Hos oss på liniken arbetar vi med teamtandvård. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och även för akuttandvård.

Folktandvården i Härnösand är belagen i fräscha lokaler vid Närvården i Härnösand.


Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarutbildning. Önskvärt är några års erfarenhet i yrket. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort inget krav

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Bergquist
Enhetschef
Telefon: 073-2751915

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: +4660184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook