Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till Ortopedavdelningen i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vill du bli en del i vårat team?
Nu välkomnar vi fler sjuksköterskor till Ortopedavdelningen i Sundsvall!

Arbetsuppgifter

Är du en erfaren, engagerad och utvecklingsinriktad sjuksköterska, sugen på nya utmaningar? Eller är du kanske helt ny i din yrkesroll och söker en trygg start? Oavsett din bakgrund kan du vara den vi söker!

Som sjuksköterska på Ortopeden avdelning 14 arbetar du med flera yrkeskategorier, bland annat undersköterskor, läkare och paramedicinare med patienten i centrum.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna på avdelning 14 är pre- och postopomvårdnad, samt att delta i rehabilitering. Hos oss kommer du också att vara med att utveckla och jobba med förbättringsarbeten, detta är något som ständigt pågår och vi ser dig därför som en viktig del i det arbetet!

Under hösten 2016 startade vi ett projekt för förbättrad arbetsmiljö, med nya spännande satsningar för våra medarbetare på Ortopedavdelningen i Sundsvall.
-Förbättrad introduktion: För oss är det viktigt att du känner dig trygg som ny sjuksköterska på avdelningen. Därför kommer vi att satsa extra mycket på en god introduktion, som anpassas efter dina behov och önskemål. Du får också en mentor på avdelningen som fungerar som stöd och bollplank och som följer dig i din utveckling.
-Kompetensutveckling: Vi värdesätter alla former av kompetensutveckling och är positivt inställda till extern fortbildning. Varje vecka erbjuder vi också interna föreläsningar för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt med medarbetarnas utveckling enligt den kompetenstrappa som nyligen införts. Som ny sjuksköterska i landstinget deltar du också i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.
-Ny schemaläggning: För alla medarbetare på avdelningen infördes under hösten ett nytt, förbättrat schema. Som sjuksköterska hos oss innebär det nya schemat att du kommer att arbeta var tredje helg. Av den schemalagda arbetstiden utgör vårdarbete ca 87 procent, medan resterande tid är avsatt för kompetensutveckling, utvecklingsarbete och återhämtning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av ortopedisk sjukvård är meriterande. För att fungera och trivas hos oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du kommer att vara en viktig del i byggandet av framtidens ortopedavdelning. Därför värdesätter vi att du är engagerad och drivande, med egna idéer och en vilja att vara delaktig och påverka utvecklingen. Vi bygger multiprofessionella team med god stämning och sammanhållning. Det är därför viktigt att du är duktig på att kommunicera och samarbeta. Vi söker dig som är ansvarsfull i ditt arbete och som är flexibel och hjälpsam i samarbetet med andra.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Munter
Enhetschef
Telefon: 0701912868/060135295

Annika Kiel Olsson
Vårdförbundet
Telefon: 060-146477
Mobiltelefon: 072-7490920

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook