Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Konsulent, Hjälpmedel Västernorrland till Regionledningsförvaltningen LSV

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Hjälpmedel Västernorrland arbetar för att med bred kompetens och hög servicekvalitet erbjuda ändamålsenliga tekniska hjälpmedel för att personer med funktionshinder ska få en enklare vardag samt ökad självständighet och trygghet. Hjälpmedlen förskrivs till den enskilde av landstingets eller kommunernas vårdpersonal, vilka är de som beställer hjälpmedlen. Verksamheten är intäktsfinansierad, omsätter cirka 145 mnkr och levererar runt 10 000 hjälpmedel varje år.

Arbetsuppgifter

Hjälpmedel Västernorrland har 55 medarbetare, varav 12 inom konsulentenheten där vi nu söker hjälpmedelskonsulent inom området rörelsehinder.

En god uppstart med inskolningsperiod samt plan avseende utbildningsplan prioriteras. Mentorskap med erfaren kollega erbjuds nyanställd.

Arbetsuppgifter:
Handläggning av hjälpmedelsärenden innebär rådgivning, utbildning samt konsultation vid utprovning och val av hjälpmedel. Arbetet sker i samverkan med förskrivare, brukare, hjälpmedelstekniker och leverantörer. Löpande sortimentsarbete ingår även i uppdraget.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut eller leg sjukgymnast/fysioterapeut med bred erfarenhet av arbete med rehabilitering/habilitering och hjälpmedel. Du bör ha god samarbetsförmåga, servicetänkande samt lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid yrkesspecifik kunskap och personlig lämplighet.
Placeringsort: Sundsvall
Körkort B krävs då verksamheten är länsövergripande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer

Kontaktpersoner:
Enhetschef Britta Kvist-Sjödin, tfn 060-149661 britta.kvist.sjodin@lvn.se
SACO, Charlotta Palmgren, tfn 060-149671
Arbetsmiljöombud, Gunilla Nygren, tfn 073-271 86 51

Sista ansökningsdag 170830

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Britta Kvist-Sjödin
Enhetschef
Telefon: 073-270 95 44

Charlotta Palmgren
SACO
Telefon: 060-149661

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook