Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

ST läkare Barn- och ungdomsmedicin och Habiliterinsmottagning till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Arbetet som ST-läkare innebär att enskilt och tillsammans med övrig personal ta hand om patienter av alla kategorier på Habilitering och Barn- och ungdomsmedicin.

Varför ska du välja oss?

Här erbjuds du bland annat ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor, goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling och möjlighet till friskvård, både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett intresse för området. Vi förväntar oss att du har en god kommunikativ förmåga och en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete med kollegor och övriga professioner som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling. Då resor i tjänsten ingår är körkort ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Näslund
Verksamhetschef
Telefon: 073-0611381

Anne Thelander
Verksamhetschef
Telefon: +4660181165
Mobiltelefon: 072-248 08 63

Anne-Charlott Sundin-Neib
SACO
Telefon: +4660181277

Maria Gruvensjö
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660182971

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook