Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Överläkare/specialistläkare i Ortopedi till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. I verksamheten ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet. Tillsammans har vi påbörjat en spännande utvecklingsresa. Målet är en organisation med tydlig gemensam värdegrund där medarbetarna genom delaktighet och engagemang driver utveckling för en bättre vård.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två överläkare/specialistläkare till vår verksamhet. Du kan välja mellan Sundsvall eller Sollefteå som placeringsort. I Sollefteå har vi en enhet för elektiv ortopedi, både mottagning och operationer främst inriktade mot artoplastiker. Här har vi ingen akut verksamhet. I Sundsvall ligger tyngdpunkten på den akuta ortopedin, men viss planerad verksamhet ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom ortopedi.
Du är engagerad och vill genom ett aktivt medarbetarskap bidra till verksamhetens utveckling. Du visar ett gott bemötande och främjar såväl internt som externt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johan Nilsson
Verksamhetschef
Telefon: +4660181791

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365

Bo-Göran Widman
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4662019152

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook