Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Kurator till Hälsocentralen Sollefteå till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi är cirka 50 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetens inom hälso-och sjukvård, vi arbetar dagligen för att hjälpa invånarna på orten. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och ni kommer tillsammans arbeta för att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

De senaste 40-50 åren har behoven förändrats avsevärt i primärvården med ett markant ökat ansvar för de mest sjuka och äldre och psykisk ohälsa. Vi har också förändrade förväntningar från medborgarna i form av krav på ökad tillgänglighet, ökat inflytande och på att kunna använda olika digitala lösningar. För att kunna möta dessa behov måste vi i primärvården i landstinget Västernorrland sätta fokus på utveckling och en hel del nytänkande. Det förutsätter också en förändrad balans i systemet som bättre svarar mot dagens och morgondagens behov. Det finns inga snabba lösningar på detta utan krävs en långsiktighet och uthållighet.

Om du vill vara med och påverka morgondagens primärvård i Sollefteå ska du söka tjänsten nedan!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett arbete där dina arbetsuppgifter är att vara den psykosociala resursen på hälsocentralen, vara en samtalspartner som kan hjälpa patienten att hitta sätt att gå vidare genom att öka sina egna medvetenhet om sin livssituation, sina egna möjligheter och resurser

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Olli
Enhetschef
Telefon: 073-2707577

Helén Jonsson
SSR Akademikerförbundet
Telefon: +4662019258

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook