Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Kurator Utredningsmottagningen, BUP Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten BUP´s öppenvård bedrivs i Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall och Ånge. I Sundsvall finns också slutenvård och dagvård i samverkan med Vuxenpsykiatrin och Barnkliniken. BUP har en lång tradition av systemiskt synsätt i bemötandet av barn och ungdomar och deras familjer. Vi använder olika behandlingsmetoder, såväl individuellt som i grupp, som vilar på systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt.


Arbetsuppgifter

Som kurator på utredningsmottagningen arbetar du med fördjupade barnpsykiatriska utredningar och med barnpsykiatriska behandlingar och bedömningar samt viss gruppverksamhet. Det dagliga arbetet skiftar mellan enskilda samtal, familjesamtal, nätverksmöten samt teamarbete.

Hos oss kommer du att arbeta både enskilt och tillsammans med läkare, psykolog, arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Du kommer ha kontinuerlig handledning och goda möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har socionomexamen med grundläggande psykoterapeutisk utbildning motsvarande steg I.

Tidigare erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete eller motsvarande och god kunskap och erfarenhet om barn och ungdomars utveckling är meriterande.

För att trivas hos oss ser vi att du:
- har ett gott bemötande
- kan arbeta självständigt men trivs i grupp
- värnar om en god arbetsmiljö

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Lindberg
Enhetschef
Telefon: +4660182970

Helén Jonsson
SSR Akademikerförbundet
Telefon: +4662019258

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook